TAULANT ARAPI

  • 6 Vlerësime

Përshkrim

Kryej sherbime infermierore,vendosje kateteri,serume,mjekim plagesh aspiracion sekrecionesh,grafi ne shtepi dhe sherbim fizioterapist

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime