Vendodhja
Eksperiencë/vite

6 muaj nga zyra e punes ne maternitetin e vlores,dhe injeksione i/m neper familje,,vite te tjera akoma.

Rrjetet sociale
Open
Open hours today: 12:00 am - 7:00 pm
 • Monday

  12:00 am - 7:00 pm

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • May 23, 2022 4:35 pm local time

Cmimi/orë

7$

Përshkrim

Pershendetje une quhem Donalda Pashaj.
Kam mbaruar bachelor: infermieri-mami.
Master profesional pediatri.

-Aplikimi i injeksioneve intramuskulare i/m.
-Aplikimi i injeksioneve subkutane.
-Matje glicemis.
-Matje oksigjenit.

Trajnime

Kam mar pjese ne Webinar te akredituar nga Qkev.

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review