Gjeni ofruesin e shërbimit mjekësor më pranë jush

Shërbimi
Vendodhja

Si funksionon?

Sjellim së bashku ofruesit e shërbimit mjekësor dhe pacientët.

Step1

Plotësoni të dhënat tuaja

Brenda pak minutash pasqyroni të gjitha të dhënat tuaja e profilit tuaj profesional; duke nisur që nga edukimi juaj e deri tek trajnimet e ndjekura dhe eksperiencat e punës.

Step2

Publikoni listimin tuaj

Pasi jeni siguruar që të gjitha të dhënat tuaja janë të sakta, dërgoni formën e plotësuar. Administratori do të verifikojë të dhënat tuaja dhe më pas do të aprovojë listimin tuaj në mënyrë që ai të bëhet publik.

Step3

Pranoni kërkesa për shërbim

Tanimë listimi juaj është publik në platformë si dhe në motorrin e kërkimit Google. Duke qënë i tillë pacientët mund t'ju kontaktojnë direkt nëpërmjet mënyrave të kontaktit.

Vlerësime

Çdo vlerësim, kritikë apo sugjerim i juaji vlen për ne.

1.png

Anila Lilaj

Për: Tauland Arapi84

NUK E DI PER TE TJERAT POR DJALE SHUME SERIOZ EDHE KOREKT.ME ESHTE PERGJIGJUR SHUME PROFESIONALISHT DHE NE MENYRE TE SAKTE NE SHERBIMIN QE KAM KERKUAR.FLM

1.png

Etiona Hoxholli

Për: Kalvin Dermyshi

Dedikim, përkujdesje dhe përkushtim.

1.png

Ermela

Për: Jolaxharo

Ne e duam shume doktoreshe Jolen ❤️

1.png

Rajmonda Gashi

Për: Jolaxharo

Fizioterapistja me e mire dhe profesionale. E shkelqyer ne punen e saj. Gjithmone 3 dashur dhe e kujdesshme ,e gatshme per te qene prane jush. Suksese te metejshme. 🌟🌟🌟🌟🌟

1.png

Ina

Për: Jolaxharo

💜

1.png

Anisa Kurteshi

Për: Tauland Arapi84

Me pelqeu qe e ofron sherbimin edhe naten.Pasi telefonova disa veta vetem ky djale mu pergjigj per sherbim.Rrofsh.

Promovoni Biznesin Tuaj

Zgjidhni mënyrën më inovative për të arritur tek pacienti juaj.

Si Funksionon