1 KLIK larg pacientit tuaj

1 klik larg

Përkujdesja është e para platformë inovatore shqiptare e cila synon të jetë ‘një vend takimi’ virtual mes pacientit dhe ofruesit të shërbimit shëndetësor duke pasur si qëllim informimin dhe ofrimin e shërbimve shëndetësore.

Kjo platformë synon të thjeshtësojë komunikimin pacient-profesionist dhe rrjedhimisht ofrimin e shërbimit shëndetësor.

Duke realizuar ndërlidhjen e pacientit me ofruesin e shërbimit shëndetësor që është më pranë tij, në këtë mënyrë reduktohet koha e përgjigjes dhe kosto nga të dyja palët. Për me tepër, kjo platformë është e aksesueshme kudo dhe në zonat rurale ku transmetimi i informacionit është akoma më i vështirë se në zonat urbane dhe aksesueshmëria ndaj shërbimit shëndetësor është tepër e ulët.

Vizioni ynë

Vizioni ynë, është ti vijmë në ndihmë komunitetit! Si fillim duke qënë një kanal i ri komunikimi dhe promovimi i profesionistëve, gjë e cila i gjeneron atyre më tepër pacientë potencial dhe nga ana tjetër i lehtëson pacientëve, kryesisht të moshuarve gjetjen dhe marrjen e shërbimit shëndetësor në një kohë më të shpejtë.

Si nisi?

Përkujdesja ‘lindi’ në një kohë relativisht të vështirë; në fillimin e pandemisë, periudhë gjatë së cilës transmetimi i informacionit ishte tepër i vështirë.

Për këtë arsye, platforma Përkujdesja, u shndërrua shumë shpejt në një kanal të ri komunikimi për të gjithë profesionistët e fushës së mjekësisë, duke nisur që nga infermierët, mjekët, fizioterapistët, logopedët etj. Pacientët gjithashtu u njohën me një burim informacioni lehtësisht të aksesueshëm ku mund të marrin zgjidhje brenda një kohe shumë të shkurtër përsa i përket kërkesave të tyre shëndetësore (të vazhdueshme apo urgjente).

Beginning of Përkujdesja
114

Listime

12

Klientë

  • 5
  • K+

Ndjekës

  • 13
  • K+

Vizitorë

Disa nga aktivitetet tona

Vizitë në qendrën komunitare
"Të Qëndrojmë Së Bashku"
Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve
Ali Dem
Prezantimi i platformës në aktivitete të ndryshme mjekësore

Vlerësime

Çdo vlerësim, kritikë apo sugjerim i juaji vlen për ne.

1.png

Aurel

Për: Elsonjacaj1984

Me i miri ne profesionin e tij

1.png

blerim

Për: Aferditakulluri9514

jeni fantastik

1.png

Kreti

Për: Aferditakulluri9514

🤩

1.png

Gerald Shullani

Për: Aferditakulluri9514

Pune e mrekullueshme nga ana juaj 👍

1.png

Melani

Për: Aferditakulluri9514

Staf i specializuar dhe i perkushtuar ndaj pacienteve te saj :)

1.png

Ergita

Për: Aferditakulluri9514

The best 🤩

Promovoni Biznesin Tuaj

Zgjidhni mënyrën më inovative për të arritur tek pacienti juaj.

Si Funksionon