Si funksionon?

Sjellim së bashku ofruesit e shërbimit mjekësor dhe pacientët.

Step1

Plotësoni të dhënat tuaja

Brenda pak minutash pasqyroni të gjitha të dhënat tuaja e profilit tuaj profesional; duke nisur që nga edukimi juaj e deri tek trajnimet e ndjekura dhe eksperiencat e punës.

Step2

Publikoni listimin tuaj

Pasi jeni siguruar që të gjitha të dhënat tuaja janë të sakta, dërgoni formën e plotësuar. Administratori do të verifikojë të dhënat tuaja dhe më pas do të aprovojë listimin tuaj në mënyrë që ai të bëhet publik.

Step3

Pranoni kërkesa për shërbim

Tanimë listimi juaj është publik në platformë si dhe në motorrin e kërkimit Google. Duke qënë i tillë pacientët mund t'ju kontaktojnë direkt nëpërmjet mënyrave të kontaktit.

Si mund të ndërveproni me platformën?

Kush mund të listohet në platformë?

Në rast se gjeni profilin tuaj më poshtë, mund të listoheni.

Vlerësime

Çdo vlerësim, kritikë apo sugjerim i juaji vlen për ne.

1.png

Aurel

Për: Elsonjacaj1984

Me i miri ne profesionin e tij

1.png

blerim

Për: Aferditakulluri9514

jeni fantastik

1.png

Kreti

Për: Aferditakulluri9514

🤩

1.png

Gerald Shullani

Për: Aferditakulluri9514

Pune e mrekullueshme nga ana juaj 👍

1.png

Melani

Për: Aferditakulluri9514

Staf i specializuar dhe i perkushtuar ndaj pacienteve te saj :)

1.png

Ergita

Për: Aferditakulluri9514

The best 🤩

Planet e Abonimit

Plane të përshtatura për çdo profesionist & biznes

+15% ULJE në planet vjetore
Basic

0€ /MUAJ

 • Listim i thjeshtë (informacion bazik: email, përshkrim, vendodhje)
 • Deri në 1 listim
 • Raporte në panelin e administrimit
 • Shfaqje në hartë
 • Promovim në rrjetet sociale të Përkujdesjes
 • Njoftime me email mbi përditësime apo evente
Plani Falas
Standart

10€ /MUAJ

 • Listim me të gjitha të dhënat
 • Deri në 1 listim
 • Raporte në panelin e administrimit
 • Postim i artikujve
 • Promovim në rrjetet sociale të Përkujdesjes
 • Anëtarësim në grupet e komunitetit Përkujdesja
Provoni veçoritë dhe opsionet extra falas për 30 ditë Plani Provë
Abonohu
Best
Premium

25€ /MUAJ

 • Listim me të gjitha të dhënat
 • Deri në 2 listime
 • Raporte në panelin e administrimit
 • Postim i artikujve
 • Promovim në rrjetet sociale të Përkujdesjes
 • Publikim i paketave të shërbimit
 • Ruajtja e të dhënave mbi pacientët dhe konsultat
 • Njoftime me email mbi kërkesat për shërbim
 • Renditje prioritare në rezultatet e kërkimit
 • Përfitim kuponash
 • Anëtarësim në grupet e komunitetit Përkujdesja
Provoni veçoritë dhe opsionet extra falas për 30 ditë Plani Provë
Abonohu
Business

80€ /MUAJ

 • Listim me të gjitha të dhënat
 • Deri në 3 listime
 • Raporte në panelin e administrimit
 • Postim i artikujve
 • Promovim në rrjetet sociale të Përkujdesjes
 • Publikim i paketave të shërbimit
 • Ruajtja e të dhënave mbi pacientët dhe konsultat
 • Njoftime me email mbi kërkesat për shërbim
 • Renditje prioritare në rezultatet e kërkimit
 • Përfitim kuponash
 • Anëtarësim në grupet e komunitetit Përkujdesja
Provoni veçoritë dhe opsionet extra falas për 30 ditë Plani Provë
Abonohu

Listoni profilin tuaj!

Zgjidhni mënyrën më inovative për të arritur tek pacienti juaj.