Vendodhja
Vite eksperiencë

7 vite

Rrjetet sociale
Closed
Open hours today: By appointment only
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • May 23, 2022 5:38 pm local time

Përshkrim

Përshëndetje, jam Jola Xharo. Diplomuar pranë Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në të dyja ciklet e studimit Bachelor(2014) dhe Master i Shkencave në Fizioterapi (2016). Trajnime post-universitare:
Fizioterapi pediatrike, Fizioterapi estetike, Yoga për fëmijë, taping, cupping, bobath etj. Trajnime të zhvilluara me lektorë, instruktorë të huaj dhe vendas.
Kam ushtruar profesionin që prej vitit 2014 në institucione të ndryshme private dhe shtetërore. Këtë vit jam më afër fëmijëve me studion time Procare Studio ,pranë Kristal Center, Tiranë. Trajtoj vetëm diagnoza të moshës pediatrike ( Sindroma Down, Autizëm, Paraliza cerebrale infantile, probleme të zhvillimit motorik , torticollis, plexus brachialis etj.
Ofrojmë gjithashtu seanca Yoge vetëm për fëmijë (individuale apo në grup). Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët! Seanca Yoge për fëmijët me aftësi ndryshe janë shumë të rëndësishme ndaj jeni të mirëpritur!

Trajnime

1."Kabat Method"- Pnf --- 2017
2. Acupressure Masterclass
3.Neuro-Rehabilitimi Pediatrik i paralizave Cerebrale Infantile
4. Deep Tissue Massage Course
5. Kids Yoga Teacher Training Course for ages 2-17.
6.Prosomed Taping 1
7. Trajnimi : ' Kujdestar i kujdesit për persona me aftësi të kufizuar"
8. Estetikë e avancuar etj

 • Ina
  April 27, 2022 at 1:11 pm

  💜

 • Rajmonda
  April 27, 2022 at 3:52 pm

  Fizioterapistja me e mire dhe profesionale. E shkelqyer ne punen e saj. Gjithmone 3 dashur dhe e kujdesshme ,e gatshme per te qene prane jush. Suksese te metejshme. 🌟🌟🌟🌟🌟

 • Ermela
  April 29, 2022 at 11:29 pm

  Ne e duam shume doktoreshe Jolen ❤️

chat
Add a review