Vendodhja
Vite eksperiencë

4 vite pune dhe 5 vite studime

Closed
Open hours today: By appointment only
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Open 24h

 • Sunday

  Open 24h

 • May 23, 2022 8:10 pm local time

Cmimi/orë

$$

Përshkrim

Pershendetje ,une kam mbaruar Bachelor per Fizioterapi ne 2014 dhe Master Shkencor ne 2016 ne Fakultetin e Shkencave Mjekesore Teknike ne Tirane.
Ne 2017 punova per Masazh ne Qender Relaksi dhe SPA "La Vie en Rose" ne Tirane.
Ne 2018 erdha 3 Muaj si praktikante per Fizioterapi ne Roding, Bayern te Gjermanise ku me pas mora dhe kontrate pune. Deri ne Mars te 2022 punova ne Roding ne Kliniken Private "Fundeis".
Prej prill 2022 punoj ne Neutraubling te Gjermanise.
Pikat kyqe te punes:
Masazhi klasik, teknikat faszien, Terapi me te ngrohta, dhe Elektroterapi, Lymphdrenazh &KPE, ushtrime gjimnastike dhe me paisje fitnesi, persona me aftesi te kufizuara ne azile si Barmherzige Brüder Reichenbach apo trajtim ne shtepi.

Trajnime

-Certifikate per Kujdesin me persona me aftesi te kufizuara nga DFRPP ne Tirane.

-Licence per Lymphdrenazhin dhe KPE (bandazhe) nga Inn Akademie ne Cham te Gjermanise ne 2020.

- Licence per mesuese per ushtrime te shtylles kurrizore nga Akademia "Markus Pschick" Regensburg, Gjermani ne 2021.

-Trajnime te brendshme te ofruara nga klinika ne Roding me Osteopat per Diafragmen dhe CMD ( Cranio Mandibulare) ne 2019.

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review