AJKUNA TELHAJ

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

KAM NJE EKSPERIENCE 3 VJECARE SI FIZIOTERAPISTE ME PACIENTE NEUROLOGJIK,RASTE TE TILLA SI HEMIPLEGJI/HEMIPAREZA PAS INSULTEVE APO ARRESTEVE CEREBRALE VASKULARE,REHABILITIM PAS OPERACIONEVE NEUROKIRURGJIKALE SI HERNIET DISKALE ,TUMORET ETJ.PERVEC PJEE NEUROLOGJIKE KAM EKSPERIENCE DHE ME PACIENTE ME PROBLEME ORTOPEDIKE ,REUMATOLOGJIKE ,TRAUMATOLOGJIKE SI LUMBALGJITE ,CERVIKALGJITE PRA DHIMBJET E MESIT DHE QAFES ,HERNIA DISKALE ,REHABILITIM PAS FRAKTURAVE DHE DEMTIMEVE MUSKULARE TE NDRYSHME.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim