Andrea Boci

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Infermier me eksperience pune 15 vjecare specifikisht ne mjekimin e covid -19 me profesionalizem dhe cmime ekonomike !

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim