Anita Ferati

  • 1 Vlerësim

Përshkrim

Studimet;
Bachelor ; Universiteti “Aleksander Xhuvani” - Elbasan.
Master Shkencor ; Universiteti Europian i Tiranes - Fizioterapi Rehabilituese.
Pjese e organizates se konferencave mjekesore ; Brainstorm Organisation.
Eksperience pune ;
1.5 vjecare ne Fondacionin Femijet Shqiptare , Qendra Rajonale e Autizmit.
7 muaj ne fondacionin Down Syndrome Albania (u shkeputa si pasoje e masterit)
Dy vite kam punuar individualisht me disa paciente.
Prej nje viti zoter kliniken time private per Logopedi ne Tirane.
Klinika “Kur do flas?”

Trajnuar per terapi ABA ne Fondacionin Femijet Shqiptar.
Pjese e shume konferencave mjekesore brenda dhe jashte vendit.
Prej 3 viteve jam pjese e projektit per autonomine e individeve me AK , nga Caritas Albania + Down Syndrome Albani.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime