Arjan Basha

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Sherbime infermierore ne shtepi!
Aplikime te ndryshme injeksionesh muskulare dhe venoze.
Berje terapish ne shtepi me sisteme pefuzioni!
Mundesojme vendosje dhe heqje te kateterit urinar.
Mjekim plagesh ,etj!🚑

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim