Arjana Dengu

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Psikologe Klinike 


Eksperienc ne fushen klinike ne trajtimin e shendetit mendor.Ju ofroj sherbime ,vleresim, keshillim, trajtim ne terapi per adult, adoleshent , terapi ne çift

Shërbimet

Vleresim


Trajtim


Çfarë mund të trajtojmë?


- Çrregullimet e depresionit


- Çrregullimet e ankthit


- Fobinë


- Çrregullimi Obsesiv Kompulsiv


- Frikérat


- Procesin e zisé


- Varēsi dhe çrregullime të sjelljes


- Vetëvlerësimin & Vetëbesimin


- Agresionin dhe zemërimin


- Çrregullimet e gjumit


- Çrregullimet e përshtatjes


- Problemet në marrëdhënien në çift dhe në familje


- Ankthin e angazhimit


- Frikën nga dështimi


- Çrregullimin e stresit post-traumatik


- Hidhërimin

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Kontakt

Arjana Dengu
Psikolog

Arjana Dengu