Armelinda Cane Miza

  • 13 Vlerësime

Përshkrim

Quhem Armelinda Cane .
Jam logopede dhe terapiste ABA .
Prej 5 vitesh kam ushtruar profesionin ne qendra te ndryshme dhe aktualisht drejtor qendren time .

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime