Brajan Osmëni

  • 5 Vlerësime

Përshkrim

Përshëndetje!
Quhem Brajan Osmëni dhe jam diplomuar në Fizioterapi pranë Universitetit Katolik ‘Zoja e Keshillit të Mirë’, ku edhe jam trajnuar dhe certifikuar në kurse të ndryshme si: Valutimi dhe Trajtimi i Artikulacionit Temporo Mandibular, Terapia Manuale tek Lombalgjitë, Qasja Multidisiplinare ndaj Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit etj.

Jam specializuar gjithashtu në Terapi Manuale Osteopatike pranë Institutit 'AIMM' duke fituar një njohje më të thellë dhe ekstensive në trajtimin e shumë patologjive komplekse.

Kam punuar pranë ekipit të futbollit Flmurtari FC duke më dhënë një eksperiencë të gjerë në fizioterapinë sportive dhe jam certifikuar gjithashtu nga Federata Shqiptare e Futbollit në programin e tyre të mjekësisë sportive.

Jam themeluesi i klinikës fizioterapeutike UPC ( United Physio Care ) ku edhe punoj aktualisht si fizioterapist.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime