Daniel Limani

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Pershendetje ! Ish Atlet Profesionist , ish perfaqesues i ekipit kombetar te  Sportit te Atletikes , nje eksperience prej 13 vitesh , ku nder to shpesh here kampion kombetar duke nisur nga moshat e reja U15 deri ne moshat e rritura si profesionist ne disiplina te shumta, mund te theksoj arritjen time me te madhe e cila eshte Medalja e Bronzit ne Kampionatin Ballkanik per te Rritur ne Novi Pazar te Serbise ne vitin 2017 , Kampion Shqiperie per 6 vjet rradhazi si Senior ne disiplina te ndryshme si per shembull ne : 400 metra , 400 metra me pengesa , 100 metra dhe ne dy stafetat 4x100 dhe 4x400 metra. Atlet i nivelit te larte.

Eksperienca ne trajnimin e dashamiresve te maratones se Tiranes dhe trajner i te rinjve te cilet duan te arrijne normat e paracaktuara per te kualifikuar ne UNIVERSITETIN E SPORTEVE TE TIRANES ,

Eksperience si Personal Trainer i disa futbollistave te cilet duan te permiresojne performancen e tyre fizike.

 

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim