Delina Malaj

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Psikologe klinike
Eksperience 5 vjecare ne fushen klinike.
Vlersime dhe terapi per femije dhe adoleshent.
Keshillim per adult.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim