Donalda Pashaj

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Pershendetje une quhem Donalda Pashaj.


Kam studiuar bachelor:infermieri -mami dhe master profesional pediatri.


-6 muaj kam qene  nga zyra e punes te materniteti si e punesuar.


Prill 2022 kam filluar pune ne Biomedicalab.

Shërbimet

-Aplikim i injeksioneve intramuskul i/m.


-Aplikim i injeksioneve intraven i/v.


-Aplikim i injeksioneve subkutan.


-Matje tensioni.


-Matje glicemie.


-Matje oksigjenit.


-Mjekim plage.


-Berje klizme dhe pacienteve me qesk.


-Kryejme te gjitha llojet e  analizave te laboratori Biomedicalab,dhe vizita te ndryshme si estetiste,me mjek familje etj.

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Kontakt

Donalda Pashaj
Infermier

Donalda Pashaj