Elvis Hyka

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Master Profesional Logopedi
Universiteti I Mjekesise(Fakulteti I Shkencave Mjekesore Teknike Tirane).
Bachelor Logopedi Universiteti Aleksander Xhuvani(Fakulteti I Shkencave Mjekesore Teknike Elbasan).
Prej nje periudhe 4 vjecare ushtroj profesionin e Logopedit duke punuar me mosha te ndryshme pediatrike dhe geriartrike,vleresim,seanca private,asistence ne shkolle.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim