Erigers Xhumari

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Kam përfunduar Bachelor-in në Universitetin e Mjekësisë Tiranë , Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike.
Eksperienca pune në disa klinika private në Lushnje dhe në Tiranë.
Trajtoj patologji : ortopedike , neurologjike , pediatrike , reumatizmale, trauma sportive etc .
Kam marr pjesë ne disa konferenca të zhvilluara brenda dhe jashtë vendit .

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim