Erinda Balani

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Logopede dhe Terapiste ABA
Bachelor logopedi , Master shkencor Logopedi , Universiteti i Mjekësisë Tiranë (UMT)

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim