Ertiola Lugji

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Logo-terapia vjen aty ku jeni ju, falë shërbimit online.
Unë jam Ertiola. Dëshira dhe ambicia ime profesionale është t'ju jap pacientëve të mi aftësinë për të komunikuar.
Po ju tregoj rreth meje:
-titulli: MSc Logopedi (Universiteti i Mjekësisë Tiranë)
-eksperienca: terapiste logopediste e licensuar në qytetin e Shkodrës; pjesëmarrëse në Konferenca shkencore; trajnime në fushën e logopedisë; studim mbi çrregullimet gjuhësore në moshat parashkollore.
-shërbimi: terapi logopedike, duke implementuar metodat më moderne dhe të arrira të ndërhyrjes.
-rastet që trajtoj: të gjitha moshat

Është kënaqësi të jem në dispozicionin tuaj!

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim