Esmeralda Cota

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Aftesite e mia si logopediste jane:
Njoh bazat e fonologjise, te komunikimit, te gjuhes, te mesuarit, zhvillimit psikologjik, psikomotorik dhe konjiktiv.
Aplikimin e metodave te ndryshme ne baze te vleresimit per patologji te ndryshme
Aftesi per zbatimin e metodave te terapise logopedike.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim