Esmeralda zeneli

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Une quhem Esmeralda Zeneli,psikologe per moshen shkollore 6-18 ,dhe Psikoterapeute positive.
Kam 12 vite qe ushtroj profesionin tim,si psikologe.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim