Fioralba Seferi

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Logopede dhe Terapiste Aba e diplomuar dhe e licensuar ne Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike ne Elbasan.
Kam punuar vullnetarisht ne shkollën Speciale Zera Jete dhe ne qendrën e Autizmit ne Elbasan.
Punoj privatisht ne shkolla , kopshte dhe ne shtepi me femijet me nevoja te vecanta .
Sherbimet qe ofroj perfshijne crregullimet si :
Autismi
Sindroma Down
Paaftesia Intelektive
Crregullime ne te nxene etj.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim