Fjoralba Prendi

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

-Teknika trajtimi ne fizioterapi
- Fizioterapia ne ortopedi dhe traumatologji
- Fizioterapia ne reumatologji
- Fizioterapia ne semundje te brendshme
- Fizioterapia ne neurologji
- Fizioterapia ne pediatri
- Rehabilitim djegie plastike
- Rehabilitim Uro-Gjinekologjik
- Fizioterapia ne ORL

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim