Gramoz Halili

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

AMBULANCË PËR TERAPI FIZIKALE DHE REHABILITIM “FIZIO GRAM”

Mirë se vini….!

E Hënë - E Premte
🕙 10:00 - 🕗 20:00
E Shtunë
🕛 12:00 - 🕡 20:00
E Diele
PUSHIM ⛱
Pauza në çdo ditë pune 🥖☕
🕑 14:00 - 🕒 15:00

Në çdo ditë feste zyrtare shtetërore NUK PUNOJM !

🥼 Gramoz S. Halili - Fizioterapeut
Faleminderit për besimin tuaj..!
🏥 Viti, Kosovo
🛣 Rruga 28 Nëntori
📱 +38345885518

https://twitter.com/GramozSHalili

https://www.facebook.com/gramoz.halili
https://www.facebook.com/fiziogram/

https://instagram.com/gramoz.s.halili
https://instagram.com/fizio.gram

https://youtube.com/channel/UCfvqB_H93YOqIvAyChpRXPQ

https://vm.tiktok.com/ZMey4Qw57/

https://www.linkedin.com/in/gramozhalili

#FizioGram

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim