Impladent Albania
Impladent Albania
Impladent Albania
Impladent Albania

Impladent Albania

    • 0 Vlerësime

Përshkrim

Qendra implantuese IMPLADENT ALBANIA e Prof. Dr. Brunilda Gashi, e hapur në Tiranë që nga viti 2009, është një qendër e specializuar në shërbimet e implantologjisë duke përfshirë edhe disa fusha të tilla si Kirurgjia Orale, Protetika, Ortodoncia, Paradontologjia, Terapia Konservatore dhe Estetika Dentare. Klinika jonë është e vendosur në qendër të Tiranës në një strukturë të mirëpritur dhe të përparuar me 3 dhoma operative të ndara në specialitete të ndryshme: Implantologjia dhe kujdes oral, Protetike, Endodinamike dhe Kirurgji Higjenike. Projektuar për të ofruar cilësi të shkëlqyeshme të kujdesit dentar duke përdorur materiale nga markat më të mira të certifikimit CE: STRAUMANN, TRI, GEISTLICH, VITA. Veprojmë me një numër të madh të mjekëve të njohur dhe gjithmonë të përditësuar në ditët e fundit të dentistrisë teknike, të cilat punojnë me entuziazëm, energji dhe profesionalitet. Në bashkëpunim me strukturat më të mira të hulumtimit dhe me laboratorët më të mirë të dhëmbëve. Kombinimi i të gjitha këtyre gjërave na lejon të garantojmë gjithmonë pacientët tanë një rezultat të shkëlqyeshëm dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj, ne duam t’ju ofrojmë një shërbim që ju lejon të zgjidhni problemet tuaja në një mënyrë të përhershme dhe pa dhimbje. PACIENTI ËSHTË GJITHMONË NË VËMENDJEN TONË! Në qendrën tonë pacienti nuk do të jetë kurrë një numër ose thjesht klient, por PERSON të cilit do t’i ofrojmë të gjithë vëmendjen tonë dhe këshillat tona. Duke ofruar trajtime të personalizuara, të menduara mirë, të studiuara dhe shqyrtuara për rastin konkret.

Shërbimet

Implantologji Kirurgji Parodontologji Estetike Protetike Ortodonci Laborator Rindertuese

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim