Jola Xharo ( Cini )

  • 3 Vlerësime

Përshkrim

Përshëndetje, jam Jola Xharo. Diplomuar pranë Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në të dyja ciklet e studimit Bachelor(2014) dhe Master i Shkencave në Fizioterapi (2016). Trajnime post-universitare:
Fizioterapi pediatrike, Fizioterapi estetike, Yoga për fëmijë, taping, cupping, bobath etj. Trajnime të zhvilluara me lektorë, instruktorë të huaj dhe vendas.
Kam ushtruar profesionin që prej vitit 2014 në institucione të ndryshme private dhe shtetërore. Këtë vit jam më afër fëmijëve me studion time Procare Studio ,pranë Kristal Center, Tiranë. Trajtoj vetëm diagnoza të moshës pediatrike ( Sindroma Down, Autizëm, Paraliza cerebrale infantile, probleme të zhvillimit motorik , torticollis, plexus brachialis etj.
Ofrojmë gjithashtu seanca Yoge vetëm për fëmijë (individuale apo në grup). Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët! Seanca Yoge për fëmijët me aftësi ndryshe janë shumë të rëndësishme ndaj jeni të mirëpritur!

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime