Kastrijot Haka

  • 7 Vlerësime

Përshkrim

Jam Infermier me Licens Aplikimi I Solucioneve ( i.m, iv, sc ) Vendosje vigoni. Kujdesi ndaj kateterëve venos Aplikim Vaksine. Marrje e analizava laboratorike. Vendosja e kateterit urinar, Matja e parametrave mjekesore ( oksigjenit , diabetiti , tensionit Vlersim dhe vendosje e kanjulës se Oksigjeni Mjekimi i plagëve pas Operacionit . Mjekimi i plagëve nga djegia . Soturim i Plagëve të prera (qepje ) Heqje e suturave (fijëve ,agrafeve ) Mjekimi dhe vlerësimi i plagëve aksidentale . Mjekim i këmbës diabetike. Trajtimi i dekubituesëve (Plagët nga qendrimi në shtrat). Plagë të Infektuara, absese te ndryshme.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime

Kontakt

Kastrijot Haka
Infermier

Msc Kastrijot Haka