KLAJDI KACA

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Klajdi Kaca, i diplomuar ne FSHMT Elbasan dhe master ne FSHMT Tirane, ofron sherbim logopedik ne shtepi, per moshat 2 deri 65 vjeç, per probleme te ndryshme logopedike. Kontaktoni dhe lini takimin tuaj, disponibiliteti i variueshem.
Ju mirepresim.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim