Klea Dyrmishi

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Klea Dyrmishi aktualisht logopediste në "Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza" në shërbimin e Pediatrisë Tiranë. Shërbim logopedik profesional i liçensuar dhe me Master Shkencor në Logopedi në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike (FSHMT Tirane). Përvoje 3 vjeçare në fushën e logopedisë dhe e çertifikuar si terapiste ABA, aftësi të larta komunikimi, ruajtje e konfidencialitetit të pacientit, sigurim i cilësisë së terapisë të të folurit dhe gjuhës për fëmijët në nevojë të këtij shërbimi që të arrijnë potencialin e tyre maksimal në këtë aspekt.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim