Lejla Bebo

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Jam Lejla Bebo. Kam 37 vite eksperiencë si infermiere ku 7 vite kam punuar si infermiere ne Klinikën e trete te Kirurgjise ne QSUT dhe 30 vite ne Kirurgjine e fëmijëve gjithashtu ne QSUT. Jam e specializuar ne cdo shërbim infermieror per te rritur dhe fëmije. E disponueshme cdo dite. Per cdo informacion telefononi ne nr e kontaktit: +355693495430 

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim