Marius Bregu

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Venie Serumi, Mjekime plagesh, Administrimi i medikamenteve IV-IM, Vendosje kateteresh burra dhe gra, Heqje penjsh, etj...

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim