Marsid Sinani

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Doktor Marsidi eshte diplomuar si Mjek i pergjithshem ne Fakultetin e Mjekesise, Universiteti Mjekesor Tirane. I licensuar nga Urdhri I Mjekeve te Shqiperise per ushtrimin e profesionit si Mjek.

Fakulteti i Mjekesise eshte fakultet i dyte per te pasi si fakultet te pare ka perfunduar Infermieri te Pergjithshme ne Universitetin e Tiranes.

Aktulaisht eshte Mjek Urgjence ne Spitalin Univeristar "Shefqet Ndroqi" , Sherbimi i Urgjences Paraspitalore ,pune kjo e cila konsiston ne kryerjen e konsultave apo mjekimeve ne banesen e pacientit si dhe dhenien e ndihmes se pare ne gjendje kritike per jeten qofshin keto perkeqesime te semundjeve ekzistuese te te semurit , problematika shendetesore te menjehershme (akute) apo trauma te ndryshme.

Gjithashtu eshte Mjek ne International Turkish Hospital ne pozicionin e Asistent Kirurg/ Asistent Anestezist.

Doktor Marsidi eshte i disponueshem per te ofruar sherbim mjekesor ne banesen e pacientit qofte per kryerjen e konsultave mjekesore, kryerjen e ekzaminimeve ekografike si barku, mushkeria, gjiri, tiroide, teste etje, vizita, trajtim dhe ndjekie te pacienteve me COVID, mikrokirurgji etj.

Eksperiencat e punes jane si me poshte:

Nentor 2019 - vazhdon : Mjek asistent kirurg/ asistent anestezist - International Turkish Hospital

Shkurt 2019 - vazhdon : Mjek Urgjence ,Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi ", Sherbimi i Urgjences Paraspitalore

Shtator 2018 - Nentor 2018 : Mjek i pergjithshem, Klinika Mjekesore "Sanat"

Prill 2015 - Shtator 2018 : Mjek asistent kirurg, Spitali Amerikan 1, Sherbimi i Kirurgjise se Pergjithshme dhe Proktologjise

Qershor 2015 - Janar 2019: Infermier urgjence , QSUT

Korrik 2015 - Shtator 2015 : Infermier urgjence , Sonograf , Emergency Response Albania

Janar 2011 - Korrik 2015 : Infermier kirurgjie , Spitali "AMA VITA"

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim