Mei Bitri

  • 4 Vlerësime

Përshkrim

Prej gati 3 vitesh, ushtroj profesionin tim si logopede, per ti ardhur ne ndihme femijeve dhe adulteve me veshtiresi dhe crregullime komunikimi. Eksperienca ime, duke punuar si logopede prane qendrave per femijet me nevoja te posacme, apo dhe qendra shendetesore me fokus mjekesine e familjes, kane zhvilluar me tej aftesite e mia klinike, duke ofruar profesionalizem maksimal ne cdo hap te diagnostikimit dhe rehabilitimit logopedik.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime