Monika Sullaj

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Bachelor logopedi,(fakulteti i shkencave Mjeksore teknike ,Universiteti Aleksander Xhuvani Elbasan. Master shkencor logopedi Universiteti i Mjeksise Tirane.Prej nje periudhe 4vjecare ushtroj profesionin e logopedis duke punuar me mosha te ndryshme,seanca private,asistence ne kopesht/shkolle dhe kujdesit ne shtepi.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim