Muhamet Zyberaj

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Muhamet Zyberaj, fizioterapist i diplomuar ne 2018 ne nivelin Bachelor dhe ne vitin 2020 ne nivelin Master Shkencor te gjitha keto te realizuara prane Universitetit Mjeksise Tirane.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim