Nevina Mana

  • 1 Vlerësim

Përshkrim

Jam diplomar masterin e shkencave ne Logopedi prane Fakultetit te Shkencave Mjekesore Teknike. Kam bere nderhyrje logopedike ne femije me crregullime artikulimi, belbezim, me diagnoza Autizem dhe Prapambetje mendore. Jam njohese dhe aplikuese e terapise se sjelljes ABA.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime