Qender Logopedike Kulluri

  • 21 Vlerësime

Përshkrim

Qender Logopedike me programet inovative , ofrojmë për fëmijët , adoleshentët dhe adultët , rehabilitimin e problematikave të gjuhës dhe komunikimit, vështiresitë ne gëlltitje(pediatrike/geriartrike) , crregullimet e zërit , rehabilitimi i patologjive neurozhvillimore qe prekin të folurin.

You may have speech and language therapy to help you regain normal speech and improve communication. Your speech therapy goals might include :
📌adjusting speech rate,
📌strengthening muscles,
📌increasing breath support,
📌improving articulation and
📌helping family members communicate with you !

Care to go beyond !

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime