Qendra Ortus

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Qendra Ortus është krijuar për tju ardhur në ndihmë fëmijëve me çrregullime të spektrit autik, çrregullime të zhvillimit dhe gjuhësore. Me një staf multidisiplinar të kalifikuar dhe çertifikuar. Psikolog zhvillimi, Psikolog klinik, Terapist ABA, Logoped. Qendra ofron  Vlerësime zhvilllimi, Vlerësime logopedike,Terapi ABA, Terapi zhvillimi, Terapi logopedike, Këshillime, Terapi grupi, Transport.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim