Qendra Sole

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Qendra Sole eshte nje qender logopedie private, e regjistruar me NUIS: L97604506M, me nje staf te kualifikuar te perbere nga logopediste dhe psikologe (te licensuar per ushtrimin e profesionit).
Sherbimet qe ofrohen jane logopedia dhe terapia ABA, per femije dhe adoleshente.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim