Rajmonda Gashi

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Pershendetje ,une kam mbaruar Bachelor per Fizioterapi ne 2014 dhe Master Shkencor ne 2016 ne Fakultetin e Shkencave Mjekesore Teknike ne Tirane.
Ne 2017 punova per Masazh ne Qender Relaksi dhe SPA "La Vie en Rose" ne Tirane.
Ne 2018 erdha 3 Muaj si praktikante per Fizioterapi ne Roding, Bayern te Gjermanise ku me pas mora dhe kontrate pune. Deri ne Mars te 2022 punova ne Roding ne Kliniken Private "Fundeis".
Prej prill 2022 punoj ne Neutraubling te Gjermanise.
Pikat kyqe te punes:
Masazhi klasik, teknikat faszien, Terapi me te ngrohta, dhe Elektroterapi, Lymphdrenazh &KPE, ushtrime gjimnastike dhe me paisje fitnesi, persona me aftesi te kufizuara ne azile si Barmherzige Brüder Reichenbach apo trajtim ne shtepi.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim