Roxhens Tomorri

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Diplomuar ne Fizioterapi pranë Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit te Mire”.
Aktualisht ofron sherbimin ne qytetin e Fierit.
Certifikuar ne kurset e meposhtme teoriko-praktike.
- Valutim dhe trajtim i artikulazionit temporo-mandibular.. organizuar nga “Qendra e rehabilitimit dhe e mjeksise sportive Zoja e Keshillit te Mire”
- Terapia manuale mbi lombalgjine.. organizuar nga “Qendra e rehabilitimit dhe e mjeksise sportive Zoja e Keshillit te Mire”
- Trajtim manipolativ i kolones vertebrale.. organizuar nga “Qendra e rehabilitimit dhe e mjeksise sportive Zoja e Keshillit te Mire”
- Profesionet sanitare dhe praktikat e bazuara ne prova: Zhvillimet e se Ardhmes.. organizuar nga “4th Health Professions International Conference”

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim