Sara Mbolani

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Une quhem Sara Mbolani .Kam mbaruar universitetin per Logopedi.Gjithashtu kam kryer dhe masterin e shkencave ne logopedi.Aktualisht e ushtroj profesionin tim ne qytetin e Beratit ne zyre private.Perpost terapive logopedike bej dhe terapi Aba.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim