SILVANA GJONI

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Silvana Gjoni, logopediste dhe terapiste ABA. E diplomuar ne FSHMT TIRANE, Master shkencor ne FSHMT gjithashtu. Terapiste ABA e licensuar. Eksperience pune ne Tirane, ne disa qendra dhe kopshte private dhe ne Shkoder ne disa qendra, dhe terapi individuale.
Ne bashkepunim me Fizio-Vizion ne Tirane, Centro Clinico dhe qendra te tjera te mirenjohura.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim