SILVANA GJONI

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Sherbimi logopedik ne komoditetin e shtepise tuaj, nga logopediste dhe terapiste ABA, te licensuara dhe me eksperience pune. Ofrohet sherbim nga mosha 2 deri ne 65 vjeç, per probleme si afazi, dizartri, çrregullim artikulimi, belbezim, autizem, sindrome Down, disleksi.
Kontaktoni ne numrin e shenuar. Ju faleminderit

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim