Terapi Logopedike Bloom

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Pershendetje .
Ofrojme
Terapi logopedike .
Terapi ABA
Konsulta online
Programe dhe keshillime online per prinderit
Plane pune individuale per cdo femije
Vleresime logopedike
Cdo sherbim ofrohet edhe ne shtepi .

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim