Xhesi Duka

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Jam nje fizioterapiste e cila ka vite eksperience ne fushen perkatese. Kam punuar vullnetarisht tek QSUT,gjithashtu kam eksperience pune dhe ne klinika private.

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim