Antigoni Bullari

  • 5 Vlerësime

Përshkrim

Logopedia dhe sherbimet qe ofrohen ne kliniken "Antigoni The Talk Doc"

Logopedia eshte dega e mjekesise e cila merret me parandalimin, identifikimin dhe rehabilitimin e problematikave te gjuhes e komunikimit tek femijet dhe te rriturit. Disa nga problematikat qe trajtohen ne klinike jane
▪︎Difektet e artikulimit
▪︎Belbezimi
▪︎Çrregullime te gelltitjes dhe pertypjes
▪︎Veshtiresite ne te nxene
▪︎Afazite
▪︎Apraksite
▪︎Çrregullimet e motorikes buko-faciale
▪︎Çrregullime te spektrit autik
▪︎Sindroma Down
▪︎Ulje degjimi
▪︎Pamjaftueshmeria mendore
▪︎Çrregullime te zerit( disfonite)
▪︎Vonesat gjuhesore
▪︎Bilingualizmi
▪︎Çrregullime konjitive
▪︎Çrregullime te sjelljes
▪︎Epilepsia e shume problematika e çrregullime te tjera, qe prekin fushat e te folurit dhe komunikimit.

Per me teper informacion, si dhe per te pronotuar konsulten tuaj kontaktoni ne nr +355 69 69 00 137

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime