Logopedi

Sinjalet e Alarmit në Çrregullime të ushqyerjes dhe gëlltitjes

Post Image

Drejtojuni logopedistit për vlerësim të detajuar nëse vini re disa apo shumë nga shenjat e mëposhtme tek fëmija: Refuzimi për të ngrënë Të ngrënët shumë pak për një periudhë të zgjatur kohe Pështyrja/Nxjerrja e ushqimit Kollitja e shpeshtë, ose pastrimu i fytit gjatë, ose menjëherë pas ngrënies Jargë që dalin nga goja Ushqimi që del nga goja Refuzimi për të ngrënë tekstura, ose temperatura të caktuara...

Drejtojuni logopedistit për vlerësim të detajuar nëse vini re disa apo shumë nga shenjat e mëposhtme tek fëmija: Refuzimi për të ngrënë Të ngrënët shumë pak për një periudhë të zgjatur kohe Pështyrja/Nxjerrja e ushqimit Kollitja e shpeshtë, ose pastrimu i fytit gjatë, ose menjëherë pas ngrënies Jargë që dalin nga goja Ushqimi që del nga goja Refuzimi për të ngrënë tekstura, ose temperatura të caktuara të ushqimit Një zë "i lagësht" ose "gurgullues", ose të qarë pas ushqyerjes Vjellje pas ngrënies Fëmija nuk shton peshë Msc. Logopediste Antigoni Bullari Qendër Rehabilitimi Logopedik "Antigoni The Talk Doc"


Para

Protokolli...

Pas

Nuk je i s...


0 Komente

Lër një koment

Hyr për të lënë një koment.